1056 Budapest, Sörház u. 5. +36 20 383 8555 info@stardental.hu H-P: 08:00-12:30 és 14:30-20:30

Elérhetőségek

Rendelőnkben használt implantátumok

Rendelőnkben többek között a fogászati implantológia területén több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező svájci székhelyű Nobel Biocare által gyártott Alpha-Bio-Tec implantátumokat használjuk. Az Alpha-Bio Tec mindenre kiterjedő minőségbiztosítási rendszert vezetett be, amely megfelel az ISO 13485:2003, az ISO 9001:2000 előírásainak, a Kanadai Orvosi Termékek Megfelelőségi Értékelési Rendszerének, a 93/42/EGK tanácsi irányelvben foglaltaknak. A termékek CE jellel vannak ellátva és forgalmazhatóak az Amerikai Egyesült Államokban is.

implantsAz Alpha-Bio Tec implantátumok több típusa létezik, így minden típusú csontba kiválóan beültethetők. Azért, hogy a különböző paraméterekkel rendelkező állcsontokba is stabilan beépíthető legyen, széles mérettartományban kínálja őket a magyarországi forgalmazója. Kutatási adatok támasztják alá, hogy az Alpha Bio Tec implantátumok beültetésének sikeressége mutatója átlagosan 98,3%!*

Amennyiben az implantátum sérülése, kilökődése, törése, kontaminációja mégis megtörténne, az Alpha-Bio Tec belátása szerint javítja, cseréli a terméket, vagy jóváírja a hibás termék értékét.

Az Alpha-Bio Tec implantátumok nagy előnye, hogy a Nano-Tec™ technológiával kialakított felszínük kiválóan alkalmas arra, hogy az állcsontba stabilan beépüljön.  Az implantátumok felszíne ugyanis egyenletlen. A Nano-tecTM technológiával kialakított gödröcskék így lehetővé teszik a csontsejtek stabil megtapadását és a szervetlen csontállomány beépülését. Az ilyen, egyenletlen szerkezetű felszín köré nőtt csontállomány rendkívül stabilan biztosítja az implantátum integritását.

Az Alpha Bio Tec termékei közül kiemelkedik az SPI spirál implantátum. Ez a forradalmian új, szabadalommal védett fogászati implantátum olyan tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkezik, amelyek megfelelnek az orvosok által támasztott változó igényeknek.

SPI

Több százezer szájsebész használja világszerte az SGS Switzerland implantátumait, amit az Egyesült Államokban az FDA, Európában a CE hagyott jóvá. Az SGS Switzerland rendszer megfelel a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak. Rendelőnkben ez az implantátum rendszer szintén elérhető, ár-érték arányát tekintve az egyik legnépszerűbb implantátum rendszernek bizonyult pácienseink körében.

sgs_p7_3